Jeg hedder Anders Colding-Jørgensen

Jeg er uddannet adfærdspsykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet og har beskæftiget mig med adfærd og psykologi i mere end 20 år.

Jeg har til dato lært tusindvis af mennesker om psykologien bag vores vaner og vaneændringer. Du kan godt sige at jeg er på en mission for at løfte danskernes vanebevidsthed.

Det gør jeg blandt andet gennem mine foredrag og podcasten, Vaneinstituttet, hvor jeg går i dybden med hvordan man taler om vaner – og hvordan man ændrer dem.

I 2019 udgav jeg bogen om vores digitale vaner, “Hov, et egern!”, på Gyldendal. Jeg skriver nu på min næste bog om at forstå sine vaner (og tale pænt til dem).

Jeg er konstant i færd med at bygge videre på den viden der allerede findes om vaner – og ikke mindst at udvikle nye metoder, som både giver meninger og skaber forandring. Og her er Vaneklinikken hjælper jeg mennesker i praksis og tager også en masse af erfaringerne herfra med i mine bøger, podcasts og foredrag

Læs mere om metoden her

Lidt om mig privat

Jeg er 54 år og bor lige ved Vemmetofte Kloster på Sydstevns, sammen med min kæreste Line som er cand.pæd. og psykoterapeut og vores datter Flora på 8.

Vi flyttede fra det indre Østerbro i ’17 for at få natur og have og har aldrig set os tilbage. Her er et billede af vores forhave i slutningen af sommeren 2021.

Jeg arbejder selv konstant med mine vaner og bruger flittigt de værktøjer jeg lærer andre om. I min ungdom har jeg været ungdomskriminel, røget alt for meget hash og også drukket en del mere alkohol, end hvad der er sundt. Jeg har altså haft et ret indgående kendskab til det at bryde vaner.

Siden blev jeg uddannet psykolog og har undervist på flere universitetet. Jeg har også startet et par firmaer op. Og i dag holder jeg foredrag og hjælper mennesker med at forstå og at flytte vaner. Og så hjælper jeg dem her i klinkikken.

Som person er jeg analytisk og empatisk og meget nysgerrig efter at lære af dig og at forstå mere om vores vaner. Jeg går efter resultater hos dig – ikke bare en masse samtaler.

Kontakt

Begynd med at kontakte mig og fortælle kort om dine vaner – så vender jeg hurtigt tilbage.