Jeg hedder Anders Colding-Jørgensen

Jeg er uddannet adfærdspsykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet og har beskæftiget mig med mennesker, adfærd og psykologi i mere end 20 år.

Jeg har undervist på flere universiteter og uddanner bl.a. andre psykologer i at arbejde vaner, i samarbejde med Dansk Psykologforening.

Jeg holder foredrag og kurser, som hjælper mennesker med at forstå og ændre deres uønskede vaner og har til dato lært titusindvis af mennesker om psykologien bag vores vaner og vaneændringer.

Du kan godt sige at jeg er på en mission for at løfte danskernes vanebevidsthed.

Jeg er desuden vært på podcasten, Vaneinstituttet, hvor jeg går i dybden med hvordan man taler om vaner – og hvordan man ændrer dem. I 2019 udgav jeg bogen om vores digitale vaner, “Hov, et egern!”, på Gyldendal. Jeg skriver nu på min næste bog om at forstå sine vaner (og tale pænt til dem).

Lidt om mig privat

Jeg er 55 år og bor ved Vemmetofte Kloster på Sydstevns, sammen med min hustru Line som er praktiserende psykoterapeut og vores datter Flora på 9 år.

Vi flyttede fra det indre Østerbro i ’17 for at få natur og have og har aldrig set os tilbage. Her er et billede af vores forhave i slutningen af sommeren 2021.

Jeg arbejder selv konstant med mine vaner og bruger flittigt de værktøjer jeg lærer andre om. I min ungdom har jeg selv været ungdomskriminel, røget alt for meget hash og også drukket en del mere alkohol, end hvad der er sundt. Jeg har altså haft et ret indgående kendskab til det at bryde vaner.

Som person er jeg analytisk og empatisk og meget nysgerrig efter at lære af dig og at forstå mere om vores vaner. Jeg går efter resultater hos dig – ikke bare en masse samtaler.

Lige nu: Book en 100% gratis prøvesamtale