Telefon: 61678913

GRATIS PRØVESAMTALE:

Lige om lidt træffer du et vigtigt valg:

Vil du fortsætte med de vaner som gør dit liv dårligere, eller vil du bede om hjælp til at bryde dem?

Kontaktformular nederst på siden

Hvis du har kæmpet med dine vaner længe, uden rigtigt at få styr på dem, er det måske tid at prøve noget nyt?

Her i Vaneklinikken kan du lære at forstå dine vaner og lære nye vanestrategier. For mange mennesker det en åbenbaring, pludselig at kunne spotte og håndtere deres vaner. Som adfærdspsykolog arbejder jeg med en klar og afprøvet metode, høj etik og absolut tavshedspligt. Du kan møde mig i klinikken, online eller på telefon (meget populært)

” Stærke, nærværende og underholdende samtaler, klare øvelser og en usædvanligt skarp fornemmelse for mig, gav udbytte. Jeg er holdt op med mit overdrevne sukkermisbrug og føler ikke længere et vanvittigt behov for is, slik og kager, når jeg går igennem supermarkedet.

Det er i dén grad en befrielse. Tusind tak for et fantastisk forløb, hvor jeg i dén grad har flyttet mig. ”

Steen K, Aarhus

Behandlingen her er især effektiv hvis du:

  • Drikker for meget alkohol
  • Spiser for mange chips/snack
  • Småspiser uden for måltiderne
  • Overspiser
  • Arbejder for meget

Vi arbejder direkte med dine vaner

Her bruger vi ikke et meget tid på at tale om din bardom eller din baggrund. I stedet begynder vi at rydde op dit tankemylder og få et overblik over de vaner du gerne vil bryde. Og du lærer at sætte ord på det der lige nu kan være svært at overskue. Og endelig lærer du strategier for at håndtere vanerne fremover.

Den første kontakt kan føles lidt svær.  Det forstår jeg.

Men hvis du bare skriver til mig herunder, så er det første svære skridt taget og jeg tager ansvaret for kontakten herefter. Jeg vender tilbage så hurtigt jeg kan (I dagtimerne på hverdage) og vi aftaler en gratis prøvekonsultation på telefon, hvor du kan prøve hvad det handler om.

Jeg ved at du måske er skeptisk – og det skal du også være

Derfor kan du også ringe 100% uden pres eller forpligtelser. Første samtale koster intet. Men hvis vi går i gang med et samarbejde, vil du sandsynligvis opleve at jeg ikke er som andre du har søgt hjælp hos – og at vi omgående begynder at arbejde på noget der giver mening for dig.

Bare skriv så lidt eller meget du kan og vil. Du kan ikke gøre det forkert (med mindre du selvfølgelig glemmer at skrive hvordan jeg kontakter dig).

Jeg er psykolog og din henvendelse er 100% fortrolig.